Stagiair(e)s & afstudeerders

Solliciteer nu

Stagiair(e)s & Afstudeerders | Breda | Eindhoven

E-sites biedt jaarlijks meerdere studenten de mogelijkheid om bij ons stage te lopen, af te studeren of een duaal leertraject te volgen. Je wordt intensief begeleid binnen een enthousiast team met verschillende 'digital' specialisten. 

FULL-TIME · BREDA  · EINDHOVEN  · CURACAO 

Een optimale omgeving dus voor jou om veel te leren. Je krijgt bovendien alle kansen om je nieuwe skills direct toe te passen in de praktijk. Want dat zorgt voor die waardevolle werkervaring. Daar heb je echt wat aan!

Bezig met een relevante studie zoals CMD, Media & ICT of Informatica op het gebied van front-end development, back-end development, design of mobile development? Dan maken we graag kennis met je!  

E-cademy: groeien binnen de E-sites group

Ontwikkelingen op het gebied van internet gaan razendsnel. Als bedrijf spelen we daar continu op in. Daarom is er E-cademy, waarbinnen we kennissessies, bootcamps en hackathons organiseren. Zodat onze medewerkers zich blijven ontwikkelen. Ook jij als stagiair(e) doet hier je voordeel mee. We kijken naar jouw wensen en ambities en begeleiden je gedurende het hele traject. Met een grote diversiteit aan projecten en werkzaamheden zijn er volop mogelijkheden. Zodat je na je stage klaar bent voor de arbeidsmarkt en een glansrijke carrière kunt beginnen.

Waarom stage lopen of afstuderen bij E-sites?

E-sites is een strategisch digitaal bureau met lef. Creatief, inspirerend en vernieuwend. Als team werken we samen aan mooie projecten. En tevreden medewerkers betekent tevreden klanten. Daar geloven wij in. We geven je de ruimte om je werk zelf in te delen, zodat jij het beste uit jezelf kan halen. Wij bieden je een professionele werkomgeving waarin jij jezelf en onze klanten kan overtreffen. Maar we zorgen er ook voor dat de boog niet altijd gespannen staat. Met voldoende ontspanning en gezelligheid beloven wij je dat je als werknemer een toptijd hebt bij E-sites. 

Join us, kom werken bij E-sites!

Begonnen in 1999 met vier medewerkers, gericht op de ontwikkeling van websites. Inmiddels uitgegroeid naar vier vestigingen in binnen- en buitenland met 90+ werknemers. Met expertises als creatie, mobile, e-commerce en marketing die volledig geïntegreerd zijn in onze dienstverlening. Want technologie is zoveel meer geworden.