Open sollicitatie

Solliciteer nu

Open Sollicitatie

Misschien zie je niet direct een vacature openstaan die aansluit bij jouw capaciteiten, maar vind jij jezelf wel goed passen bij de E-sites Group? Laat ons dit weten!

FULL-TIME · BREDA, EINDHOVEN

Open sollicitatieformulier

Misschien zie je niet direct een vacature openstaan die aansluit bij jouw capaciteiten, maar vind jij jezelf wel goed passen bij de E-sites Group. Omdat je net zo enthousiast bent over de mogelijkheden van technologie als wij bijvoorbeeld. Of omdat je denkt waarde toe te kunnen voegen aan ons team. Uiteraard maken we dan graag kennis met je!

Gebruik hiervoor het contactformulier en overtuig ons bij ‘motivatie’ waarom wij juist jou moeten uitnodigen voor een oriënterend gesprek.

Waarom werken bij E-sites altijd een goede keuze is?

E-sites is een digitaal bureau met lef. Creatief, inspirerend en vernieuwend. Als team werken we samen aan mooie projecten. En tevreden medewerkers betekent tevreden klanten. Daar geloven wij in. We geven je de ruimte om je werk zelf in te delen, zodat jij het beste uit jezelf kan halen. Wij bieden je een professionele werkomgeving waarin jij jezelf en onze klanten kan overtreffen. Maar we zorgen er ook voor dat de boog niet altijd gespannen staat. Met voldoende ontspanning en gezelligheid beloven wij je dat je als werknemer een toptijd hebt bij E-sites. 

Kom werken bij E-sites!

Begonnen in 1999 met vier medewerkers, gericht op de ontwikkeling van websites. Inmiddels uitgegroeid naar vier vestigingen in binnen- en buitenland met 90+ werknemers. Met expertises als creatie, mobile, e-commerce en marketing die volledig geïntegreerd zijn in onze dienstverlening. Want technologie is zoveel meer geworden.