Android developer

Solliciteer nu

Android developer

Schudden voor korting bij Subway. Van elk horloge een smartwatch maken (en daar een award mee in de wacht slepen). Live zien wat de hartslag doet bij een doelpunt van Feyenoord tegen Ajax. De afstand tussen arts en patiënt verkleinen met behulp van apps. Enterprise oplossingen opzetten om bedrijfsprocessen te optimaliseren met het gebruik van apps. Dat is mobile development bij E-sites. Klinkt interessant? Word jij enthousiast van alles wat te maken heeft met smartphones, tablets en wearables, heb je een passie voor mobiele technologie en Android ontwikkeling? Join us!

FULL-TIME · BREDA

Jij bent een man of vrouw met een missie. Jij roept ineens hard "JA, PRECIES DAT!" door de kamer als je artikelen zoals deze leest. Sterker nog, je kan nog wel 20 redenen opnoemen waarom Android superieur is ten opzichte van iOS. En dat wil je laten zien ook. Je bent in staat met jouw oplossingen iOS-ontwikkelaars omver te blazen. 

We hebben jou dus graag bij ons team als je net zo enthousiast bent over mobile, je vak en digitale ontwikkelingen als wij. Je bent gepassioneerd over Android en de ontwikkelingen daarin. Met je Android collega en iOS developers probeer je samen te werken aan applicaties voor mooie klanten. Je hoeft daar geen jarenlange ervaring voor te hebben (maar dat mag natuurlijk wel). Veel belangrijker vinden we dat je net zo enthousiast wordt van de mogelijkheden als je toekomstige collega’s. Je kunt je goed inleven in de wensen van de opdrachtgever en je bent creatief in het bedenken en ontwikkelen van oplossingen. Je kunt je weg vinden in Android Studio en hebt al aan meerdere apps meegeholpen deze tot een succes te maken.

Net als de meeste kandidaten zoeken wij ook graag rechtstreeks contact met geïnteresseerden. Dus ook bij ons geldt dat "acquisitie niet op prijs wordt gesteld".

Bas, lead mobile developer bij E-sites, vertelt je meer over hoe zijn werkdag er uit ziet

We omarmen nieuwe technologie, experimenteren en investeren. In goede tools en apparatuur. En in jou. Zo kun je rekenen op mogelijkheden om certificaten te behalen en congressen te bezoeken. 

Maar ook vanuit ons professionele en gepassioneerde team en veel variatie in projecten en klanten, zorgen we dat jij door blijft groeien in je ontwikkeling. En wat denk je van interne trainingen en praktische workshops? We willen je helpen jouw kennisniveau constant te verhogen.

Ja hoor! Toch een paar bulletpoints 😓🔫

  • Je hebt een relevante hbo opleiding afgerond.
  • Je hebt aantoonbaar relevante ervaring met Android development
  • Je hebt een flinke dosis Android en Java kennis.
  • Je hebt ervaring met object georiënteerd programmeren (OOP).
  • Je weet om te gaan met webservices en RESTful API’s.
  • Je bent betrokken en verantwoordelijk.
  • Je beschikt over een sterk analytisch vermogen.
  • Je bent stressbestendig en kunt goed omgaan met deadlines.
Interesse om kennis te maken? Dan krijgen we graag een indruk van wat je al gemaakt hebt. Da's wat ons betreft belangrijker dan waar je hebt gewerkt. Solliciteer nu!

Dit zijn Roy, Helen, Tirza, Bas en Do(minggus). Met deze collega's deel jij je enthousiasme over apps, smartphones en wearables.

Waarom werken bij E-sites een goede keuze is?

Nog niet op de sollicitatiebutton gedrukt? Dit is waarom onze collega's voor E-sites hebben gekozen.

Tevreden medewerkers, tevreden klanten. Daar geloven wij in. Jij maakt mooie dingen voor onze klanten, waar je met veel tevredenheid op terug kan kijken. En die successen vieren we graag samen. Wij proberen daarin te faciliteren en te investeren in persoonlijke ontwikkeling, zodat je mooie dingen kan blijven maken. Daar maken we dus graag afspraken met je over waar jij kansen ziet om jezelf te ontwikkelen.

E-sites kent een werkcultuur met veel vrijheid, vertrouwen en verantwoordelijkheid. Je krijgt de ruimte om je werk zelf in te delen, zodat jij het beste uit jezelf kan halen. Wij bieden je een professionele werkomgeving waarin jij jezelf en onze klanten overtreft. We worden graag geïnspireerd door jouw ideeën. Je ervaart dus alle ruimte voor creativiteit en eigen initiatief. Maar we zorgen er zeker ook voor dat de boog niet altijd gespannen staat. Met voldoende ontspanning en gezelligheid beloven wij je dat je als werknemer een toptijd hebt bij E-sites. 

Nog vragen? Neem contact op met Johan! Whatsapp op 06-36301257, of stuur een mail naar johan@e-sites.nl.