Eerstelijns (developer) service & support

Solliciteer nu

eerstelijns (developer) service & support

Klanten blij en tevreden houden. Daar word jij happy van. In combinatie met liefde voor de mogelijkheden binnen webtechnologie. Wil jij een grote invloed hebben op onze klanttevredenheid? Join us!

FULL-TIME · BREDA

Wij streven in onze werkwijze naar een intensieve samenwerking met de klant. Dat betekent dat we continu willen werken aan onze klanttevredenheid. Tijdens een project en nadat de projecten zijn afgerond

Het Service & Support team is daardoor misschien wel het meest dynamische team binnen E-sites. Als team zorg je er namelijk voor dat aan meer dan 200 klanten hoogwaardige service wordt verleend. Groot of klein, voor ons verdienen alle klanten dezelfde hoogwaardige 9+ beleving. Dat betekent dat je dagelijks met veel uiteenlopende klanten contact hebt, telefonisch en via ons ticketsysteem. Je komt met veel verschillende projecten in aanraking om incidenten (storingen) te verhelpen en nieuwe wijzigingen toe te voegen.

De naam van het team zegt het al: wij werken reactief (support) én pro-actief (service). Dat betekent dat we klanten niet alleen helpen als ze bij ons een vraagstuk neerleggen, maar ze ook service verlenen door klanten onder andere te attenderen op updates en nieuwe mogelijkheden.  

Dit zijn Iwan, Marco en Pim. Met deze collega's lever jij service to the max! 

Pim


Marco



Jij?

Iwan

Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden, jij wilt onze klanten happy maken en verafschuwt de telefoon niet. Je bent flexibel, doordat je makkelijk schakelt tussen wisselende taken en prioriteiten. 

Jij wil overtreffen in je service en in de verwachtingen van de klant. Je bent van nature nieuwsgierig en vooral leergierig. Daarnaast zie je het onderzoeken en analyseren van problemen als een kans om beter te worden. 

Ja hoor!! Toch een paar bulletpoints 😓🔫

Jij bent onze ideale kandidaat als jij ...
  • affiniteit met / algemene kennis van web technologie bezit, door werkervaring en/of opleiding. Je hebt een voorliefde voor alles wat web gerelateerd is en vindt het interessant wat er in mogelijk is.
  • tussen de regels kunt lezen. Onze klanten komen bij jou met een vraag of probleem. Door jouw analytisch vermogen kan jij de feitelijke vraag vaststellen, en weet jij met de juiste oplossing te komen. Je weet wat je moet vragen om de juiste informatie boven water te krijgen.
  • in ieder geval basiskennis hebt van PHP, MySQL & objectgeorienteerd programmeren. Door die kennis kan je een goede inschatting maken van de werkzaamheden die gedaan moeten worden en hoeveel tijd dat kost.
  • Een paar van deze termen zitten in jouw vocabulaire: Wordpress, Drupal, Symfony, Magento. Je hoeft er geen superheld of kennisgoeroe in te zijn (dat leren we je hier wel) 

Nog steeds geïnteresseerd? Solliciteer nu of lees nog even verder.

E-sites als jouw leerplek

We omarmen nieuwe technologie, experimenteren en investeren. In goede tools en apparatuur. Maar vooral in jou. Zo kun je rekenen op mogelijkheden om certificaten te behalen en congressen te bezoeken. Of je communicatievaardigheden, die je goed kan gebruiken voor deze job, nog verder te ontwikkelen. Maar ook vanuit ons professionele en gepassioneerde team en veel variatie in projecten en klanten, zorgen we dat jij door blijft groeien in je ontwikkeling. En wat denk je van interne trainingen en praktische workshops? We willen je helpen jouw kennisniveau constant te verhogen.

Interesse om kennis te maken? Solliciteer nu!

Waarom werken bij E-sites altijd een goede keuze is?

Nog niet op de sollicitatiebutton gedrukt? Dit is waarom onze collega's voor E-sites hebben gekozen. 

Tevreden medewerkers, tevreden klanten. Daar geloven wij in. Jij maakt mooie dingen voor onze klanten, waar je met veel tevredenheid op terug kan kijken. En die successen vieren we graag samen. Wij proberen daarin te faciliteren en te investeren in persoonlijke ontwikkeling, zodat je mooie dingen kan blijven maken. Daar maken we dus graag afspraken met je over waar jij kansen ziet om jezelf te ontwikkelen.

E-sites kent een werkcultuur met veel vrijheid, vertrouwen en verantwoordelijkheid. Je krijgt de ruimte om je werk zelf in te delen, zodat jij het beste uit jezelf kan halen. Wij bieden je een professionele werkomgeving waarin jij jezelf en onze klanten overtreft. We worden graag geïnspireerd door jouw ideeën. Je ervaart dus alle ruimte voor creativiteit en eigen initiatief. Maar we zorgen er zeker ook voor dat de boog niet altijd gespannen staat. Met voldoende ontspanning en gezelligheid beloven wij je dat je als werknemer een toptijd hebt bij E-sites. 

Nog vragen? Neem contact op met Johan! Whatsapp op 06-36301257, of stuur een mail naar johan@e-sites.nl.