Magento developer

Solliciteer nu

Magento back-end developer

Ben jij een Magento specialist, of wil je er een worden? En altijd op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen en versies? Wij hebben uitdagende e-commerce projecten voor jou!

FULL-TIME · BREDA

Als Magento developer bij E-sites ben je verantwoordelijk voor het technisch ontwerpen, implementeren en doorontwikkelen van webshops en modules in Magento 2. Je werkt in een projectteam met de focus op klanten in de retail business, aan maatwerkoplossingen.

Heb jij ook de release van Magento 2.0 gevierd en kun je niet wachten om hier mee aan de slag te gaan? Dan maken we graag kennis met je! Want waarschijnlijk ben jij dan graag bezig om je kennis over het systeem continu te verbeteren. En die kennis kunnen we goed gebruiken! Want we hebben uitdagende e-commerce projecten voor je. We zoeken iemand die goed op de hoogte is van de interne werking van het pakket 'out-of-the-box' én ervaring heeft met diverse third-party modules. Voel jij je thuis in app/code/local? Kent layout.xml voor jou geen geheimen meer? En weet je wanneer je moet inhaken op controller_action_predispatch_checkout_cart_add of juist op sales_quote_product_add_afterKom kennismaken! 

Essentiële rol vol uitdaging en groei

Succes creëren we niet zonder slimme developers. Jouw rol binnen E-sites kenmerkt zich met verantwoordelijkheid en uitdaging. Maar ook met vrijheid en persoonlijke ontwikkeling. Want we willen vooruit. En overtreffen. We omarmen nieuwe technologie, experimenteren en investeren. In the best tool for the job, in goede apparatuur en vooral in onze ontwikkelaars. Zo kun je rekenen op mogelijkheden om certificaten te behalen en congressen te bezoeken. Maar ook vanuit ons professionele en gepassioneerde team en veel variatie in projecten en klanten, zorgen we dat jij door blijft groeien in je ontwikkeling.

Dit is het Retail team: Richard, Ric(ard)o, Victor, Maartje, Martin, Dennis, Tim en Nick. Word jij hun nieuwe collega? 

Wat houden de projecten van het Retail team in?

Het Retail team maakt grote en kleine webshops, van een tot honderden producten. En zorgen dat corporate websites worden gekoppeld met een door ons ontwikkelde of bestaande webshop. Wij zorgen voor een assortiment- en ordersynchronisatie met externe systemen via onder andere REST en SOAP en een real time voorraad update. Daarnaast werken we samen met ons online marketingbureau Fingerspitz voor een optimale conversie. 

Ja hoor! Toch een paar bulletpoints 😓🔫

  • hbo werk- en denkniveau.
  • ruime kennis van PHP,  liefst met enige kennis van Magento 1 of 2
  • gedegen kennis van OOP, object georiënteerd programmeren, liefst ook van MVC.
  • enthousiasme voor het vak en overtuiging in je eigen kennis en kunde.

Maak kennis met onze collega Jasper (hier nog zonder baard):

Waarom werken bij E-sites altijd een goede keuze is?

Tevreden medewerkers, tevreden klanten. Daar geloven wij in. Dit betekent niet alleen dat primaire arbeidsvoorwaarden bij E-sites dik in orde zijn. Wij proberen te faciliteren en te investeren in dat wat jij als medewerker belangrijk vindt. Daar maken we dus graag afspraken met je over.

E-sites kent een ondernemende werkcultuur. Je krijgt de ruimte om je werk zelf in te delen, zodat jij het beste uit jezelf kan halen. Wij bieden je een professionele werkomgeving waarin jij jezelf en onze klanten overtreft. We geven je graag veel vrijheid, vertrouwen en verantwoordelijkheid, zodat we goed zien waar je krachten liggen. Je ervaart dus alle ruimte voor creativiteit en eigen initiatief. Maar we zorgen er zeker ook voor dat de boog niet altijd gespannen staat. Met voldoende ontspanning en gezelligheid beloven wij je dat je als werknemer een toptijd hebt bij E-sites. 

Join us, kom werken bij E-sites!

Begonnen in 1999 met vier medewerkers, gericht op de ontwikkeling van websites. Inmiddels uitgegroeid naar verschillende vestigingen in Breda en Eindhoven met 90+ werknemers. Met expertises als creatie, mobile, e-commerce, content en marketing die volledig geïntegreerd zijn in onze dienstverlening. Want technologie is zoveel meer geworden.