Frontend developer(s)!

Solliciteer nu

Frontend developer(s)!

Ben jij bedreven in frontend ontwikkeling, het uitwerken en toepassen van themes en templates? Vertaal jij jouw creativiteit in code, met gevoel voor UX? En wil jij online je bijdrage leveren aan de digitale mogelijkheden voor de health of retail branche? Join us!

FULL-TIME · BREDA

Met dedicated teams bouwen we de beste oplossingen voor de health en retail branche en helpen we onder andere zorginstellingen en webshops met het benutten van de nieuwste technologische mogelijkheden voor maximaal effect online én op de winkelvloer. Denk aan klanten als het Catharina Ziekenhuis, Brabantia en Subway. 

Als frontender worden concepten door jou uitgewerkt tot een perfect functionerend geheel, waardoor de eindgebruiker soepel door het totale proces wordt geleid. Je kunt met jouw inzicht, ideeën en expertise direct bijdragen aan het succes van de klant. 

Samen met je team ben je verantwoordelijk voor het complete ontwikkelingsproces van een website. Van concept en design tot aan uitwerking, testen en nazorg. Je maakt deel uit van een gedreven team waar het leveren van kwaliteit voorop staat. Als frontend developer ontwikkel je de HTML, CSS en Javascript van onze internetprojecten. Je werkt samen met onze (interactie) designers de responsive vormgeving uit tot een perfect werkende gebruikerservaring. Je ziet de voordelen van het inzetten van templates en kunt daarmee op een efficiënte manier het gewenste resultaat bereiken. Je zorgt ervoor dat de website of applicatie een optimale werking heeft op alle moderne devices en browsers.

Je ziet frontend als een echt vakmanschap en bent op de hoogte van de nieuwste frontend technieken en tools. Naast uitgebreide kennis van HTML, CSS en Javascript ben je ook bekend met LESS, responsive design en heb je oog voor vormgeving en interactie.

We omarmen nieuwe technologie, experimenteren en investeren. In goede tools en apparatuur. En in jou. Zo kun je rekenen op mogelijkheden om certificaten te behalen en congressen te bezoeken. 

We omarmen nieuwe technologie, experimenteren en investeren. In the best tool for the job, in goede apparatuur en vooral in onze ontwikkelaars. Zo bieden we je de benodigde tijd en budget om certificaten te behalen en congressen te bezoeken. Maar ook vanuit ons professionele en gepassioneerde team en veel variatie in projecten en klanten, zorgen we dat jij door blijft groeien in je ontwikkeling. En wat denk je van interne trainingen en praktische workshops? We willen je helpen jouw kennisniveau constant te verhogen.

Ja hoor! Toch een paar bulletpoints 😓🔫

Jij bent onze ideale kandidaat als jij beschikt over...

  • hbo werk- en denkniveau.
  • een of meerdere jaren ervaring in frontend development.
  • enthousiasme voor het vak en overtuiging in je eigen kennis en kunde.

  • uitgebreide kennis van HTML, CSS en Javascript

  • een drive om te blijven leren en ontwikkelen

Interesse om kennis te maken? Dan krijgen we graag een indruk van wat je al gemaakt hebt. Da's wat ons betreft belangrijker dan hoeveel jaar ervaring je hebt. :) Solliciteer nu!

Nog niet helemaal overtuigd? Check dan nog even hoe Boye, die inmiddels voor E-sites Carribean op Curaçao werkt, zijn tijd bij E-sites in Breda heeft ervaren. 

Waarom werken bij E-sites altijd een goede keuze is?

Nog niet op de sollicitatiebutton gedrukt? Dit is waarom onze collega's voor E-sites hebben gekozen. 

Tevreden medewerkers, tevreden klanten. Daar geloven wij in. Jij maakt mooie dingen voor onze klanten, waar je met veel tevredenheid op terug kan kijken. En die successen vieren we graag samen. Wij proberen daarin te faciliteren en te investeren in persoonlijke ontwikkeling, zodat je mooie dingen kan blijven maken. Daar maken we dus graag afspraken met je over waar jij kansen ziet om jezelf te ontwikkelen.

E-sites kent een werkcultuur met veel vrijheid, vertrouwen en verantwoordelijkheid. Je krijgt de ruimte om je werk zelf in te delen, zodat jij het beste uit jezelf kan halen. Wij bieden je een professionele werkomgeving waarin jij jezelf en onze klanten overtreft. We worden graag geïnspireerd door jouw ideeën. Je ervaart dus alle ruimte voor creativiteit en eigen initiatief. Maar we zorgen er zeker ook voor dat de boog niet altijd gespannen staat. Met voldoende ontspanning en gezelligheid beloven wij je dat je als werknemer een toptijd hebt bij E-sites. 

Nog vragen? Neem contact op met Johan! Whatsapp op 06-36301257, of stuur een mail naar johan@e-sites.nl.