Digital video director (Breese)

Solliciteer nu

digital video director

Jij kunt goed overweg met een camera en hoe je op pakkende wijze een verhaal kan overbrengen met het gebruik van video. En zoekt een plek waarbij je uitdagende klussen doet voor nationale en internationale merken. Herken jij jezelf? Join us! 

FULL-TIME · BREDA

Je helpt mee met creatieve ontwikkelingen en productie van merkcontent/concepten voor onze klanten. Je helpt klanten met het interpreteren van contentstrategieën en deze vertalen in digitale video. Je steekt zelf de handen uit de mouwen en werkt samen met andere specialisten van partnerbureaus en freelancers concepten uit tot vette content.


Jouw rol bij E-sites:

We zoeken iemand die al ervaring heeft opgedaan in het produceren van video, bij voorkeur bij een digitale, media- en/of contentbureau. Als je ook met andere vormen van content hebt gewerkt, en dus ook ingezet kan worden voor bijvoorbeeld fotografie en copy, is dat mooi meegenomen.

Maar belangrijk is vooral dat je oog voor kwaliteit hebt van visuele content. Je snapt de waarde van goede content en kan daarmee het verhaal van de klant vertellen aan de eindgebruiker. Je bent in staat interactie te realiseren met klanten, collega’s (van andere markten) en partnerbureaus.

Jouw ervaring in onze praktijk

We hebben jou graag bij ons team als je net zo enthousiast bent over digitale innovatie als wij. Je bent goed in staat je te leven in de wensen van de klant en bent te typeren als een echte multitasker. Je bent verantwoordelijk en gaat altijd voor het beste resultaat voor de klant. Verder zien we graag het volgende bij je terug:

Dus jij bent onze ideale kandidaat als:

  • je enkele jaren ervaring hebt met digital video content
  • je niet bang bent voor deadlines en goed eigen werkzaamheden kan plannen en organiseren.
  • kennis hebt van relevante (Adobe) software en social platforms.
  • Iemand die uitstekend de Engelse en Nederlandse taal beheerst 

Waarom werken bij E-sites altijd een goede keuze is?

Tevreden medewerkers, tevreden klanten. Daar geloven wij in. Dit betekent niet alleen dat primaire arbeidsvoorwaarden bij E-sites dik in orde zijn. Wij proberen te faciliteren en te investeren in dat wat jij als medewerker belangrijk vindt. Daar maken we dus graag afspraken met je over.

E-sites kent een ondernemende werkcultuur. Je krijgt de ruimte om je werk zelf in te delen, zodat jij het beste uit jezelf kan halen. Wij bieden je een professionele werkomgeving waarin jij jezelf en onze klanten overtreft. We geven je graag veel vrijheid, vertrouwen en verantwoordelijkheid, zodat we goed zien waar je krachten liggen. Je ervaart dus alle ruimte voor creativiteit en eigen initiatief. Maar we zorgen er zeker ook voor dat de boog niet altijd gespannen staat. Met voldoende ontspanning en gezelligheid beloven wij je dat je als werknemer een toptijd hebt bij E-sites. 

Join us, kom werken bij E-sites!

Begonnen in 1999 met vier medewerkers, gericht op de ontwikkeling van websites. Inmiddels uitgegroeid naar vier vestigingen in binnen- en buitenland met 90+ werknemers. Met expertises als creatie, mobile, e-commerce en marketing die volledig geïntegreerd zijn in onze dienstverlening. Want technologie is zoveel meer geworden.