Digital content producer (Breese)

Solliciteer nu

Digital content producer

Ben jij creatief met beeld en/of tekst en weet jij hoe je de doelgroep van de klant met behulp van content aan je kan binden? Ben je ook nog eens organisatorisch sterk en weet jij voor de klant de juiste expertises om je heen op elkaar aan te sluiten? Dan is deze functie misschien wel jouw volgende stap in je carrière.

FULL-TIME · BREDA

De digital content producer is de spil in de content creatie voor de klant. Jij bent verantwoordelijk voor de productie van content voor de klant en zorgt ervoor dat alles op elkaar afgestemd. Je streeft naar hoogwaardige kwaliteit, een 7 is onvoldoende.

Je bent een meewerkend voorman: je vindt het zelf belangrijk om een inhoudelijke bijdrage te leveren. Dat kan op het gebied van foto, video of copy: waar jouw specialisme ligt. Samen met het netwerk wat Breese op heeft gebouwd en verder uitbreidt weet jij de perfecte samenstelling te creëren voor de klanten van Breese. 

Jouw ervaring in onze praktijk

We hebben jou graag bij ons team als je net zo enthousiast bent over digitale innovatie als wij. Je bent goed in staat je te leven in de wensen van de klant en bent te typeren als een echte multitasker. Je bent verantwoordelijk en gaat altijd voor het beste resultaat voor de klant.

Verder zien we graag het volgende bij je terug:

  • je hebt enkele jaren ervaring met een content marketing en/of projectmanagement gerelateerde functie. Liefst een combinatie van de twee.
  • je deinst niet terug voor deadlines en kan goed eigen werkzaamheden plannen en organiseren.
  • je beheerst uitstekend de Engelse en Nederlandse taal
  • en je hebt een ondernemende geest

Maar belangrijk is vooral dat je oog voor kwaliteit hebt van visuele content. Je snapt de waarde van goede content en kan daarmee het verhaal van de klant vertellen aan de eindgebruiker. Je bent in staat interactie te realiseren met klanten, collega’s (van andere markten) en partnerbureaus.

Klinkt goed? Solliciteer dan hier, gewoon doen! Graag krijgen we naast een motivatie een beeld van jouw expertise in content creatie, liefst in de vorm van een online portfolio. Heb je niets online staan, stuur dan jouw werk naar jobs@breese.nl.