Client Partner Strategie, Concept & Design

Solliciteer nu

Client Partner Strategie, Concept & Design

Als Client Partner Strategie, Concept & Design ondersteun je het creatieve team in het behalen van de commerciële doelstellingen. Vanuit je inhoudelijke kennis weet jij (potentiële) klanten te overtuigen van onze toegevoegde waarde. Word jij blij van het vergroten van het zakelijk succes van onze klanten middels innovatief werk, dat klanten inspireert en motiveert? En ben jij daarnaast een relatiebeheerder, iemand die graag klantrelaties wilt opbouwen en onderhouden? Join us!

FULL-TIME · BREDA

Jouw rol bij E-sites:

We zoeken iemand die van nature een gesprekspartner is voor onze (potentiële) klanten. Iemand die vertrouwen weet te creëren in een gesprek, en het gevoel weet te geven dat ze in goede handen zijn. Iemand die bewaakt dat de juiste stappen worden gezet om een klant op een hoger niveau te brengen tegen de juiste prijs, daar sta je voor. Jij wordt er blij van als je een klant hebt binnengehaald, maar misschien nog wel blijer als we de verwachtingen van onze klanten weten te overtreffen. 

Je benadert en voert gesprekken met potentiële klanten en adviseert hen. Je ontwikkelt nieuwe proposities en (her)kent klantbehoeftes. Je bent in staat die te koppelen aan de mogelijkheden die wij bieden. Je hebt commercieel inzicht en weet prospects aan ons te binden. Daarnaast onderhoud je het contact met klanten in jouw portefeuille. Samen met het creatieve team help je klanten in het stellen en realiseren van strategische doelstellingen en verhoogt de klantwaarde door te onderzoeken bij klanten of er behoefte is aan extra diensten van de E-sites Groep en onderneemt acties om de klanttevredenheid te optimaliseren.

Jouw ervaring in onze praktijk

Jij bent onze ideale kandidaat als:

  • je beschikt over kennis van het creatieve proces en de mogelijkheden: je houdt digitale ontwikkelingen zeer nauw in de gaten en wordt enthousiast over de toegevoegde waarde die het kan bieden. Je hebt inzicht in de ontwikkelingen en mogelijkheden op het gebied van design.
  • je kennis en ervaring hebt met de ontwikkeling van digitale strategieën en Design Thinking. Daarnaast ben je bekend met methodieken als de Google design sprint, business model canvas, BrandKey, OGSM en andere middelen om digitale transformatie tot stand te laten komen
  • je relevante werkervaring hebt opgedaan in een B2B functie als business developer, account manager, business consultant en/of account consultant, liefst bij een strategisch, creatief en/of digitaal bureau.
  • geen moeite met telefonische acquisitie hebt: jij pakt de telefoon en volgt leads op;
  • een intrinsieke drive hebt om (commerciële) successen te behalen (zowel voor E-sites als de klant);
  • luistervaardigheden bezit: je weet informatie uit de klant te halen om de beste oplossing te bieden;
  • overtuigingskracht hebt: je hebt een scherp inzicht in de behoeften en motivaties, zodat je klanten op de meest effectieve, inspirerende, boeiende manier kunt overtuigen
  • een ondernemende instelling hebt: je neemt initiatief en hebt een hoog verantwoordelijkheidsgevoel.

Dit zijn Iris, Thijs, Paul, Carlo en Lieve. Met deze collega's leid jij onze klanten naar de volgende stap in digitaal succes.

Herken jij jezelf?

Kom kennismaken! We bieden een salaris dat overeenkomt met je kennis en ervaring. Ook stellen we een auto, laptop en telefoon ter beschikking, zodat je nieuwe en bestaande klanten optimaal van dienst kan zijn.

Waarom werken bij E-sites altijd een goede keuze is?

Nog niet op de sollicitatiebutton gedrukt? Dit is waarom onze collega's voor E-sites hebben gekozen.

Tevreden medewerkers, tevreden klanten. Daar geloven wij in. Jij maakt mooie dingen voor onze klanten, waar je met veel tevredenheid op terug kan kijken. En die successen vieren we graag samen. Wij proberen daarin te faciliteren en te investeren in persoonlijke ontwikkeling, zodat je mooie dingen kan blijven maken. Daar maken we dus graag afspraken met je over waar jij kansen ziet om jezelf te ontwikkelen.

E-sites kent een werkcultuur met veel vrijheid, vertrouwen en verantwoordelijkheid. Je krijgt de ruimte om je werk zelf in te delen, zodat jij het beste uit jezelf kan halen. Wij bieden je een professionele werkomgeving waarin jij jezelf en onze klanten overtreft. We worden graag geïnspireerd door jouw ideeën. Je ervaart dus alle ruimte voor creativiteit en eigen initiatief. Maar we zorgen er zeker ook voor dat de boog niet altijd gespannen staat. Met voldoende ontspanning en gezelligheid beloven wij je dat je als werknemer een toptijd hebt bij E-sites.

Join us, kom werken bij E-sites!

Begonnen in 1999 met vier medewerkers, gericht op de ontwikkeling van websites. Inmiddels uitgegroeid naar vier vestigingen in binnen- en buitenland met 90+ werknemers. Met expertises als creatie, mobile, e-commerce en marketing die volledig geïntegreerd zijn in onze dienstverlening. Want technologie is zoveel meer geworden.